Fredag kveld slapp NRK hele den etterlengtede andresesongen av Exit. Serien har blitt hyllet av TV-anmelderne og satt strømmerekorder i NRK TV. Det store spørsmålet mange seere nå sitter igjen med er om det kommer en tredje sesong.

Dramasjef Ivar Køhn i NRK forteller til Kampanje at de ikke har bestemt seg for om det blir en ny sesong.

- Nei, det har vi ikke gjort. Vi har snakket sammen, og sagt at det finnes muligheter for det. Men nå har all konsentrasjon vært om sesong to, også ser vi etter hvert og vurderer videre, sier Køhn til Kampanje.

- Det viktigste for oss er at Øystein Karlsen som serieskaper mener det finnes mer historier verdt å fortelle for en sesong tre, fortsetter Køhn.

Les også: Rekordtall for Exit - 1,1 millioner har sett sesongpremieren

- Overveldene
Exit-produsent Peter Testmann-Koch i Fremantle sier de har mer å gi i form av en sesong tre.

- Ja, det mener jeg. Men vi må sammen med Øystein Karlsen finne nok bærende historier, og det mener jeg vi skal klare. Det er en del mat i det miljøet fortsatt, sier Testmann-Koch til Kampanje.

- Hva tenker du om seerrekord for en dramaserie i NRK TV?

- Man blir litt tom for ord. Det er ganske overveldende. Helgen har vært ganske overveldende med tilbakemeldinger generelt, også vil vi jo gjerne at folk ser det vi lager. Så når vi treffer sånn til de grader så blir man svært svært glad, sier Testmann-Koch.

- Mye mer spent
Produsenen forteller at han var enda mer spent før premieren på sesong to.

- Ja, mye mer spent. For sesong én kom litt under ifra, den hadde ikke de forventingene. Jeg personlig trives veldig godt i en underdog-rolle, og jeg følte på ingen måte at vi fikk anledning til å late som vi var underdogs på sesong to.

- Har dere noen klare ideer om hvilken retning en sesong tre kan ta?

- Nei, det er ingenting klart faktisk. Vi har diskutert det littegrann, men foreløpig  så har vi ikke «vært i purra» på det.

Spoiler advarsel: Saken inneholder spoilere for Exit-sesong to.

Saken fortsetter etter bildet.

Exit sesong to william 980 674 foto nrk.jpg
Mediterer: Karakteren William spilt av Pål Sverre Hagen i sesong to. Foto: NRK

- Aldri sagt at kvinnene skal ta hevn
Før sesongpremieren var det snakk om at i sesong to av Exit skulle «kvinnene ta hevn».  VG skrev i fjor at det ville være «frustrerte finansfruer på hevntokt» i den nye sesongen.

- Fikk kvinnene tatt hevn i sesong to?

- Det er blitt en fem fjær som er blitt til ti høns. Vi har aldri sagt at kvinnene skal ta hevn, sier Testmann-Koch.

- Det vi har sagt er at kvinnene skal få mer plass. Og der føler jeg at vi har ordene i behold. Det er noe som har oppstått i media, vi har aldri sagt det. Vi har sagt at kvinnene får mer plass, fortsetter produsenten.

Les også: Kritisk til Exit-innslag på Dagsrevyen: - NRK vet at dette er omstridt