«Linni søker drømmeprinsen» er navnet på denb nye realityserien på Discovery+ og TVNorge der TV-profil Linni Meister skal jakte på kjærligheten på åpent kamera. 

- Jeg må innrømme at dette er noe av det skumleste jeg noensinne har sagt ja til å være med på, og jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg takket ja. Både nære og kjære, inkludert min herlige sønn, var samstemte om at dette var noe passet meg perfekt og heier på at jeg skal date på TV. Det betyr mye, sier Linni Meister i en pressemelding.

Programmet skal spilles inn i sommer og TVNorge lover både romantiske og actionfylte dater når et utvalg håndplukkede friere skal kjempe om Meisters oppmerksomhet.

- Linni er en utrolig varm og vennlig person, og jeg synes hun er skikkelig tøff som skal forsøke å finne kjærligheten på TV foran hele det norske folk. Mange har nok dannet seg et bilde av Linni, men hun har flere strenger å spille på enn det folk kanskje tror. Jeg ønsker henne all mulig hell og lykke i jakten på drømmeprinsen og håper hun treffer mannen med stor M, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.