«Kompani Lauritzen» ble en stor suksess på TV 2 i fjor. 13. mars ha andre sesong premiere, og denne gangen får TV-seerne se enda mer av deltakerne i programmet «Kaserneliv» som skal vises på TV 2 Sumo to dager senere.

- Innenfor halvannen time er det vanskelig å fortelle og vise alt som skjer på Setnesmoen i løpet av en uke. Vi så et behov for å fortelle mer av det som foregikk bak, mellom og etter øvelsene og oppdragene deltakerne er igjennom. Ved å vise mer av hverdagen og dynamikken i gruppa, kommer vi under huden på dem, og får et større innblikk i hvordan det egentlig er å leve under det militæret regimet 24/7, sier programleder Dag Otto Lauritzen til TV2.no.

Årets deltakere er Margrethe Røed, Jakob Schøyen Andersen, Bernt Hulsker, Vegard Harm, Carl Martin Eggesbø, Morten Hegseth, Christine Dancke, Siri Nilminie Avlesen-Østli, Linnéa Myhre, Ulrikke Brandstorpm, Vida Lill Berge, Håvard Tjora, Edward Schultheiss og Faten Mahdi Al-Hussaini.

Les også: Her er de nye Kompani Lauritzen-rekruttene