Førstkommende søndag er det to uker siden partene avsluttet forhandlingene med den konsekvensen at 470.000 Telia-kunder mistet tilgangen til kanaler som TV3 og V Sport.

Telia har hele tiden hevdet at de er klare til å gjenoppta forhandlingene. På Facebook skriver Telia til kundene sine at de har strukket ut en hånd til Nent «med ønske om å komme i dialog og tilbake til forhandlingsbordet».

- Det har vært dialog mellom partene etter det, men det er dessverre vanskelig å si noe eksakt om når vi eventuelt kan bli enige, sier kommunikasjonsdirektør Henning Lunde i Telia til Kampanje.

- Må kundene deres forberede seg på en langvarig konflikt?

- Vi håper at vi kan finne en og god løsning med Nent, slik at vi sammen kan fortsette å skape gode seeropplevelser i tiden fremover til glede for alle kunder og seere.

- Ikke noe nytt å melde
Ifølge Nent-direktør Roberta Alenius er det ingenting som tilsier at de vil vende tilbake til forhandlingsbordet med Telia, verken nå eller senere.

- Har det vært noe kontakt med Telia den siste uken?

- Vårt partnerskap med Telia er avsluttet og det er ikke noe nytt å melde om det.

Hun understreker at det ikke pågår noen forhandlinger mellom partene, selv om Telia gir inntrykk av at partene kan bli enige om en ny avtale.

- Vi kan bare gjenta at det er viktig å gi riktig informasjon om situasjonen til kundene. Det har vi sagt til Telia og vi stoler på at de vil korrigere sin kommunikasjon.

Les også: - Det pågår en maktkamp mellom Telia og TV-kanalene der én million seere er de store taperne

- Leverer fortsatt et sterkt produkt
Som Kampanje skrev tidligere i dag, anslår norske reklamekjøpere at Nordic Entertainment Group har mistet mellom 10 og 15 prosent av varelageret sitt, altså TV-seere som de kan selge til annonsørene, som følge av bruddet med Telia.

Kommunikasjonsdirektør Roberta Alenius i Nent Group erkjenner at de har mistet dekning i det norske markedet.

- Det at Nent sine kanaler ikke distribueres via Telia har selvsagt hatt en viss effekt på varelageret vårt. Men Nent vil veie opp for dette med å investere i og styrke produktet vårt, både på kort og lang sikt, sier hun til Kampanje.

Roberta Alenius viser til kjøpet av Oprah Winfreys intervju med Meghan Markle og prins Harry og at de har lagt Erling Braut Haalands Bundesliga-kamper på den bredt tilgjengelige kanalen V4 i mars.

- Fremover vil Nents kanaler tilby den mest populære sporten i Norge på TV3 og V4 fra når den neste skisesongen starter i fjerde kvartal. Dermed vil vi fortsette å levere et sterkt produkt til norske annonsører.

Les mer: Slik rammes TV3 og Telia av TV-konflikten: - Gjør det de kan for å irritere kundene