Søndag kveld var det duket for finale i den tolvte sesongen av «71° nord – Norges tøffeste kjendis». De samlede seertallene for strømmetjenesten discovery+ og TV-kanalen TVNorge endte på 628 000, skriver Discovery i en melding.

Årets finale slår dermed ikke fjorårets finalerekord på 648 000 seere.

Programdirektør i TVNorge og Discovery Magnus Vatn melder likevel at han er fornøyd med seertallene. 

– Dette er utrolig stas! Jeg slutter aldri å la meg imponere og fascinere over 71° nord, et konsept som vi har hatt på lufta siden 1999, men som fortsatt går som ei kule. Fjorårets 71° nord kjendis-finale knuste alle rekorder, og vi hadde ikke våget å tro vi skulle matche det. Men jaggu er vi nære ved å klare det! Det er bare å ta av seg capsen og Helly Hansen-lua for super-Tom Stiansen og de fantastisk fine deltakerne som var med, sier Vatn. 

– Og ikke minst må vi rette en stor takk til Nordisk Film TV, som til tross for alle mulige korona-restriksjoner har kart å lage en strålende og smittevernsmessig upåklagelig sesong med 71° nord, legger han til.

Kompani Lauritzen på topp hos TV 2
«Kompani Lauritzen» det mest sette programmet hos konkurrentene i TV 2 i helgen. Helgens episode er så langt sett av 1,2 millioner, som ifølge TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl på høyde med premieren sist helg. 

- Det betyr at serien har etablert seg på et skyhøyt nivå. «Kompani Lauritzen» sees gjennom hele uka, og tallene øker for hver eneste dag. Siden forrige lørdag har hele 1.361.000 seere sett premieren, sier han til Kampanje. 

- Også den TV 2 Sumo-eksklusive serien «Kaserneliv» har slått an, og så langt er det 166.000 som har sett episoden som ble publisert sist mandag, legger han til. 

Hos NRK var de mest sette programmene i helgen «Nytt på Nytt» og «Alle mot 1», som hadde henholdsvis 881.000 og 850.000 seere lineært.