Denne helgen er det klart for en ny sesong med de fire finansmennene i NRKs store drama-snakkis «Exit». Serien hadde i sin åpningshelg rekordstore strømmetall og skal en tro anmeldelsene er det lite som tyder på at tallene på årets sesong skal bli noe lavere.

TV-anmelderne kaster femmerne og sekserne etter serien og etter det Kampanje ser, har den nye sesongen klart å begeistre samtlige anmeldere. Lengst går Nettavisens Ingvild Jenhaug Korneliussen og Pål Nisja Wilhelmsen som altså gir serien terningkast seks.

- Vond, vanskelig og vidunderlig god. Du finner ikke mye bedre enn «Exit 2» på TV i dag. Sesong to er enda råere, villere og verre – og vi elsker det, skriver Nettavisens anmelderduo.

Også Dagsavisen er imponert og triller terningen til fem. 

- Exit 2» byr rett og slett på en bedre og mer underholdende historie. Hele forestillinga framstår mer levende, og den beksvarte humoren er i behold, dialogen er like elegant skrevet og godt levert, skriver Reidar Spigseth.

VG mener i sin anmeldelse at serien forsvarer en femmer på terningen og anmelder Tor Martin Bøe skriver at «mørketiden ikke er over», mens Dagbladet har den svakeste karakteren med fire.

- Norges kjipeste guttebasser er fortsatt ivrige etter å sjokkere, men det er andre årsaker til at den nye «Exit»-sesongen sitter bedre enn den første, skriver Dagbladet

- Trives best som underdog
Produsent i Fremantle, Peter Testaman-Koch, sier han merker presset. 

- Anmeldelsene ser ut til å være bedre denne gangen og vi har fått yatzy med femmere. Det er vi utrolig glade og takknemlige for, sier Testman-Koch til Kampanje.

- Så nå blir presset bare enda større?

- Ja, og jeg trives jo best som underdog, så det er et forventningspress der. Jeg tipper vi også får umiddelbare reaksjoner utover kvelden i dag, sier han.

- Krysser fingrene
Klokka seks i ettermiddag slippes nemlig alle åtte episodene på NRKs strømmetjeneste NRK TV og de første to episodene vises lineært.

- Hvilke tanker går gjennom hodet?

- Vi bare krysser fingrene for at seerne skal like det, sier han.

Alt ligger imidlertid til rette for gode seertall, med fortsatt gode TV-tider med mye seing generelt, gode anmeldelser og masse PR for serien i alle medier. Til og med Dagsrevyen har ryddet plass i sin hovedsending denne uken.

- Var du glad for reklamen på Dagsrevyen?

- Nå har jeg ingen direktelinje til NRKs nyhetsavdeling, og jeg registrerte at de ikke var til stede på vår digitale pressekonferanse. Jeg opplever ikke at NRK gir oss noe ekstra, og vi svarer på alle mediehenvendelser vi får og stiller på så godt som alt som kommer vår vei, sier han.

Les mer: Kritisk til Exit-innslag på Dagsrevyen: - NRK vet at dette er omstridt

Premiereklar:

Petter Testmann-Koch i Fremantle vet at forventningene til den nye Exit-sesongen er skyhøye. Foreløpig virker det som det møtes. Foto: Fremantle