I 2019 fikk Dagbladet avslag fra Medietilsynet på søknaden om pressestøtte. Nå er Medieklagenemnda klar med sin vurdering av Dagbladets klage og den byr på nytt avslag for avisen. Det melder Journalisten.

- Vi har gjennom denne prosessen ment at vi har vært søkedyktige, og at vi måtte få produksjonsstøtte. Det har vært viktig å få saken ordentlig behandlet, først hos Medietilsynet og så i nemnda. Vi hadde selvfølgelig håpet på medhold i saken, men tar avgjørelsen til etterretning, sier konsernsjef Dag Sørsdahl i Dagbladet-eieren Aller Media til Journalisten.

De skal ikke ha tatt stilling til om de vil søke igjen.

Medieklagenemndas vurdering er at Dagbladet Pluss fylte støtteordningens krav til hovedformål, men ikke nnholdskravene.

- Medieklagenemndas vedtak er etter vår vurdering en god og grundig gjennomgang av saken. Vedtaket gir god veiledning for behandling av fremtidige søknader, både for Medietilsynet og søkere, sier direktør for Medietilsynet, Mari Velsand, i en pressemelding.

Les mer: Derfor får ikke Dagbladet Pluss pressestøtte - felles av eget innhold