Kampanje har tidligere omtalt Viaplays nye dramasatsning «Made in Oslo», som produseres av Tordenfilm og har skuespillerne Pia Tjelta og Jakob Cedergren i hovedrollene. 

Viaplays planlagte premiere for serien er i 2022, men nå skriver Dagsavisen at innspillingen har støtt på et problem. Stengte grenser gjør nemlig at Cedergren ikke slipper inn i Norge for å fullføre innspillingen.

– Hvis Jakob ikke får komme til Oslo for å gjøre jobben sin for oss, må vi stoppe produksjonen. Det innebærer at omtrent 150 mennesker mister arbeidet sitt, sier produsentene Nina B.A Figenschow og Ingunn Sundelin i Tordenfilm til avisa. 

I slutten av februar søkte produsentene om unntak fra innreiserestriksjoner, men fikk avslag. Dermed har de bedt kulturminister Abid Raja om å gripe inn. I et brev til kulturministeren skriver de at «Tordenfilm som produserer serien står foran økonomisk kollaps». 

Ifølge Dagsavisen startet innspillingen av serien i november, og fortsatte gjennom desember og januar, med 40 oppdagsdager. Andre del av innspillingen omfatter 50 innspillingsdager fra 1. mars. 

– Nå filmer vi alt vi kan uten Jakob i bildet. Men på et tidspunkt er det bare scener med han som gjenstår, og da blir det bråstopp, sier produsentene.