Oprah Winfreys intervju med Harry og Meghan var en seermagnet for den amerikanske TV-kanalen CBS, og samlet 17 millioner amerikanere foran skjermen. I Norge satt Nent på rettighetene til det mye omtalte intervjuet. 151.000 seere fulgte intervjuet hvor stjerneparet snakket ut om sine opplevelser med kongefamilien, på TV3 mandag kveld.

Det ga kanalen en kommersiell andel på 23 prosent, og på det meste var 180.000 seere innom TV3. I Norden ble intervjuet totalt sett av 1.041.000 seere. Sistnevnte tall gjelder alle plattformer.

- Vi er veldig fornøyde med tallene både i Norge og Norden, og når vi totalt sett kan vise til mer enn én million seere i Norden en mandagskveld er det selvsagt veldig morsomt for oss, sier pressesjef i Nent, Fredrik Olimb, til Kampanje.

Les også: Harry- og Meghan intervju trakk flere seere enn Golden Globes

-Har det vært stor interesse for dette intervjuet også i Norge?

- Det har gått gjetord om dette intervjuet i hele verden, og bare i Norge har det vært en massiv mediedekning de siste dagene. Hadde det vært lov å være på kontorene i dag er jeg sikker på at TV3-sendingen ville dominert praten ved mange kaffemaskiner rundt i landet, sier Olimb.

Les også: CBS betaler minst 60 millioner for kongelig intervju