Som Kampanje tidligere har skrevet, vil TV 2 kvitte seg med Sumo-navnet på strømmetjenesten sin som en del av sin nye merkevarestrategi. Nå er det klart at det nye navnet blir TV 2 Play og at byttet skjer før sommeren.

- Vi har allerede over en halv million strømmekunder. De forventer og fortjener tjenester i verdensklasse. Med Sumo har vi lenge konkurrert med globale giganter. Nå tar TV 2 Play over og skal løfte innholdet vårt inn i fremtiden, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør, i en pressemelding.

TV 2s strømmetjeneste får både ny drakt og nye funksjoner, ifølge TV 2-sjefen.

- Fremover vil kundene merke at den personlige opplevelsen styrkes. Ulike mennesker ser på ulike typer innhold. TV 2 Play skal løfte frem innhold som passer de preferansene du som kunde har. I tillegg vil vi fortsette å være tett på med engasjerende historier, slik vi har vært i snart 29 år, sier Sandnes.

Det nye navnet - TV 2 Play - er valgt fordi det ikke skal kreve ressurser å innarbeide. TV 2 viser også til at TV 2 i Danmark og TV4 i Sverige har valgt Play som navn på sine strømmetjenester.

Tidligere i år lanserte TV 2 en ny merkevare- og programstrategi som inkluderer en totalrenovering av mediehusets visuelle uttrykk.

Les også: Design-dommen over ny TV 2-logo: - Modig, solid og tidsriktig