Nent-gruppen slapp tirsdag morgen sitt vårprogram. På menyen står både et ny ungdomsserie, påskekrim med Tobias Santelmann og Henriette Steenstrups nye dramaserie.

Allerede i mars kommer Marie Kristiansens ungdomsdrama «Delete Me» med Thea Sophie Loch Næss, Amalia Holm og Axel Bøyum, i tillegg til den nye true crime-satsingen «Norske krimsaker». «Delete Me» er regisssert av Marie Kristiansen og har premiere 7. mars

Les mer om Delete me: Lekket sexvideo og hacker på hevntokt i ny norsk Viaplay-serie

I mai er det klart for hjertebarnet til Henriette Steenstrup, dramaserien Pørni som handler om en alenemor som skal redde familien og verden på daglig basis.

Les mer: Henriette Steenstrup med ny Viaplay-serie

- Vi lanserte en rekke fantastiske produksjoner i fjor, og i år høyner vi innsatsen. I tillegg til en rekke nye, norske serier kan vi by på noen veldig sterke nordiske og internasjonale serier. Personlig ser jeg enormt fram til Pørni, som jeg tror har potensialet til å fange seerne like sterkt som rekordknuseren Elsk meg, sier innholdssjef Filippa Wallestam i Nent.

Den danske krimserien «Den som dreper: Mørket» får en ny sesong, og denne gangen med Tobias Santelmann i hovedrollen. Serien slippes i sin helhet 28. mars, palmesøndag, som Viaplays store påskekrimsatsing.

- Jeg spiller en mann med en sterk indre konflikt og en dualitet som det har vært utrolig spennende å utforske, sa Santelmann om rollen sin i fjor høst.