Selv om Utenriksdepartementet forlenger de globale reiserådene fra 1. mars til 15. april, stopper ikke det den norske realityserien å starte innspillingen av en ny sesong med «Paradise Hotel» i Mexico.

- Smittevern er selvsagt noe vi tar svært alvorlig, og Nent Group sitt risk & security-team har i samråd med produksjonsselskapet utarbeidet en sikkerhetsprotokoll for produksjonen av «Paradise Hotel». Denne dekker hele prosessen fra før avreise til man er inne i huset i Mexico, sier Thomas Horni, pressekontakt i Nent til VG.

Blant annet vil deltagerne bli testet før avreise, ved ankomst og deretter hver femte dag.

Totalt sender Nent-gruppen, som eier TV-kanaler som TV3 og Viasat 4, over 60 personer til Mexico. Bare produksjonsteamet består av 55 personer.

- De fleste av deltagerne blir igjen i Mexico og vil utgjøre juryen i finalen, mens noen må reise hjem til Norge, sier Horni.

Tidligere i år bestemte TV 2 å utsette innspillingen av realityserien «Love Island» på ubestemt tid, grunnet pandemi, mens Discovery-serien «Ex on the Beach» byttet lokasjon fra sørligere strøk til Hemsedal, av samme grunn.