Lite er som det pleier å være når Discovery setter i gang en ny sesong av «Ex on The Beach», bortsett fra deltakerne. Koronasituasjonen har nemlig tvunget kanalen til å flytte innspillingen fra Mauritius til Hemsedal, men til gjengjeld har de fått med seg flere deltakere fra tidligere sesonger av både «Ex on The Beach» og «Paradise Hotel».

Les mer: Slipper deltakerne i Ex on the Beach - flere realityveteraner er med

Første episode hadde 110.000 seere på strømmetjenesten Discovery+ torsdag kveld. Det gjør den til gårsdagens mest sette episode på samtlige norske strømmetjenester.

Fjorårets premiere hadde til sammenligning 131.000 seere på det som da het Dplay dagen etter premieren, men kommunikasjonsdirektør Hanne McBride er likevel fornøyd med tallene.

- Det er vanskelig å være misfornøyd med å være gårsdagens mest strømmede episode! Dette er gode tall, og det er gledelig å se at interessen for formatet fortsatt er stor, selv uten en backdrop fra tropiske strøk, sier hun.

Les også: Vekker oppsikt med gratis klamydiatest til innbyggerne etter Ex on the Beach