Mandag hadde Harald Rønneberg premiere på sitt nye program, «Helt Harald», og så langt har 422.000 fått med seg comebacket til den folkekjære programlederen.

366.000 av dem satt benket foran TV-skjermen for å få med seg premieren på lineær-TV. Det ga en andel på 32 prosent i aldersgruppen 10 til 79 år.

- Dette er en veldig god start for Harald Rønneberg sitt comeback på TV 2. Seerne kan glede seg til mange spennende møter og flere spektakulære utfordringer i ukene som kommer, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

- Det er all grunn til å gratulere både Harald, produksjonsselskapet Plan-B og interne krefter i TV 2, fortsetter hun.

Nesten tre år har gått siden Harald Rønneberg var aktuell på TV 2 med «Senkveld». Han har tidligere fortalt Kampanje at koronapandemien har skapt trøbbel for innspillingen av «Helt Harald».

- En del planer måtte endres, vi skulle ha noen utenlandsopptak som vi måtte skrinlegge, og vi må som alle andre ta hensyn til smittevern. Men folka våre i Plan-B har gjort en helt formidabel jobb med å manøvrere et sånt prosjekt under sånne omstendigheter. Jeg vil påstå at pandemien har gjort programmet bedre, sier han.

Les mer: Harald Rønneberg klar for comeback på TV 2 - lover «idiotfrie» kjendismøter