Seertallene på søndagens finale i amerikansk fotball mellom Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs var de laveste siden 2007. Kun 96,4 millioner seere benket seg foran skjermen da CBS sendte årets finale. Til sammenligning var det 102 millioner som fulgte finalen på Fox på samme tid i fjor, skriver AdAge

Og selv om skuespiller Will Ferrell og General Motors satte fyr på norske annonsør med sin nyeste reklamefilm, var ikke det nok til å øke seertallene. Med unntak av 2019 var det første gang seertallene faller til under 100 millioner seere på en Super Bowl-finale det siste tiåret.

Les også: Ferrell-feberen stiger før Super Bowl-finale - også Visit Norway og Circle K svarer på «norgesangrepet»

Men det er også lys i mørke. Fallet i seertall er først og fremst drevet lineært og ser en på strømmetallene alene så var det rekordmange mennesker som så kampen over nettet. Ifølge Nielsen var kampen den første i historien som sprengte grensen på en milliard minutter med strømming.