Katrine Gramnæs (46) har jobbet tett på noen av Norges mest kjente ledere. Nå skal hun løfte frem E24s redaksjonelle satsing på karriere og ledelse.  

- Katrine har en spennende og unik bakgrunn, som gjør henne til en perfekt match for denne stillingen. Hun har et stort kontaktnettverk og en meget god penn. Hun vil gjøre E24 til en destinasjon for de som jakter godt innhold om karriere og ledelse, sier utviklingsredaktør Andreas Fosse i E24.

Gramnæs er ansatt som journalist, og hun skal sammen med Elise Rønnevig Andersen bygge opp en ny redaksjonell satsing med mål om å inspirere morgendagens næringslivsledere.

- Jeg gleder meg til å bli en del av E24-laget og være med på å forme den nye satsingen. E24 er en framoverlent redaksjon med høye ambisjoner, og det er veldig gøy at de satser på dette, sier Gramnæs.

Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef for SV på Stortinget, politisk rådgiver for Kristin Halvorsen da hun var kunnskapsminister, og fagsjef for samfunnskontakt i Den Norske Turistforening. Også har hun skrevet boka «Lobby. Håndbok i politisk gjennomslag».

I 2019 forlot Gramnæs kommunikasjonsbransjen til fordel for journalistikken da hun begynte som journalist i Dagens Perspektiv, hvor skriver om arbeidsliv og ledelse i dag.

- Ledelse og karriere er utrolig spennende saksfelt å skrive om – der ligger det gode historier, viktige nyheter og inspirerende fagstoff som kan engasjere nye lesere.