Aftenposten fortsetter å ruste seg opp som nyhetsavis både nasjonalt og i Oslo med den økte konkurransen fra blant annet Avisa Oslo. Nå henter Schibsted-avisen inn tre nye redaksjonelle ansatte. De tre nyansatte er alle fotojournalister og skal ifølge en bidra til at leserne får den beste visuelle journalistikken fra hovedstaden.

- Vi ønsker å gi leserne våre mer visuell journalistikk. Ansettelsen av disse tre vil gjøre Aftenposten til et kraftsentrum for fotojournalistikk, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten. 

De tre nye er Monica Strømdahl (39), Martin Slottemo Lyngstad (31) og Paal Audestad (52) og er alle erfarne og meritterte, Strømdahl vant Årets bilde i fjor, og hun har frilanset for Aftenposten siden 2009. 

- Jeg er veldig stolt av å få være en del av Aftenpostens storsatsing, og jeg gleder meg til å jobbe for å løfte fotojournalistikken sammen med flere av mine favorittfotografer, sier hun. 

Martin Slottemo Lyngstad er fotojournalist og dokumentarserieskaper. I dag driver han selskapet Paragon Features. 

 -Jeg er stolt og glad for å være med på Aftenpostens storsatsing på visuell journalistikk og Oslo-stoff. Jeg vil bidra med nære og engasjerende historier, fortalt på nye måter, for lesere som har høye forventninger til kvalitet, sier Slottemo Lyngstad

Paal Audestad vant årets bilde i 2013 og også han vært frilans for Aftenposten. 

- Jeg er veldig stolt over å få være med på den enorme satsingen på fotojournalistikk Aftenposten gjør nå. Ekstra gøy er det at jeg skal jobbe sammen med to av de sterkeste fotografene jeg kjenner, i en så god visuell avdeling. Sammen har vi muligheten til å skape det beste visuelle miljøet i landet, sier Audestad.