Saken blir oppdatert.

Adevinta har tirsdag morgen sendt ut en pressemelding hvor de opplyser at britiske konkurransemyndigheter er bekymret over deres foreslåtte oppkjøp av eBay Classifieds Group fra eBay Inc. UK Competition and Markets Authority (CMA) er redd oppkjøpet kan redusere konkurransen i Storbritannia etter det de kaller fase 1-gjennomgangen.

Les også: Adevinta sikrer seg Ebay-selskaper: - Blir verdens største digitale rubrikkselskap

Adevinta og eBay har nå muligheten til å foreslå mulige løsninger for å unngå at transaksjonen blir henvist for videre undersøkelse.

Selv om Adevinta og eBay ikke er enige i CMAs resonnement, vil de jobbe konstruktivt med CMA og er sikre på å finne en passende løsning, skriver Adevinta i en melding.

Adevinta og eBay vil sammen foreslå juridisk bindende løsninger for å løse CMAs konkurranseproblemer før fristen 23. februar. CMA vil da ha fem virkedager til å vurdere om de vil godta løsningene, eller å henvise avtalen til en grundig etterforskning. En ytterligere oppdatering vil bli gitt i begynnelsen av mars etter denne avgjørelsen.

Les også: Flatt salg for Adevinta: - Det har vært et vanskelig 2020