OBS: Saken avslører deler av plottet i andre sesong av «Rådebank». 

De tre første episodene av sesong to av NRK P3-serien «Rådebank» hadde premiere i NRKs nettspiller torsdag forrige uke, og søndag ble ytterligere tre episoder sluppet. 

Mens VG triller en firer for sesong to, triller Aftenposten en femmer, og kaller den «noe av det sterkeste du har sett av ung norsk virkelighet ved siden av Skam». 

Så langt tyder seertallene på publikum ikke kan vente med å få sett programmene, sier medieanalytiker i NRK Marcus Fredheim.

- 223.000 har sett første episode av sesong to av Rådebank. Det er over 100.000 flere enn som så første episode av sesong en, etter samme antall dager. I snitt er det 156.000 som har sett de seks episodene som er tilgjengelig på NRK TV. Til og med episodene som ble sluppet på søndag, har allerede over 100.000 seere i snitt, sier Fredheim. 

- Jobbet med sesong to i lang tid
Tom Marius Kittilsen, produsent i Fenomen, sier at historien i sesong to er den de «pitchet» til NRK første gang de presenterte Rådebank-universet.

- Planen har hele tiden vært å fortelle historier om unge menns mentale helse, i sesong en med dyp alvorlig kjærlighetssorg, og nå i sesong to om selvmord. Selvmord er den vanligste dødsårsaken blant unge menn, og vi tror vi trenger slike serier som målgruppen kan relatere seg til for å skape rom for å snakke om vanskelig følelser. Vi har jobbet med sesong to i lang tid før vi publiserte sesong en, og er veldig stolte av serien. Da er det veldig fint at så mange velger å se og engasjere seg i Rådebank, sier Kittilsen. 

- Jeg er veldig takknemlig for at så mange har sett serien, og overveldet av tilbakemeldingene fra målgruppen. Det betyr mye, legger serieskaper Linn-Jeanethe Kyed til.

Rådebank sesong to VOD
Episode 1 223 000
Episode 2 200 000
Episode 3 188 000
Episode 4 118 000
Episode 5 110 000
Episode 6 97 000