ViacomCBS Nordics ruller ut deres strømmetjeneste Paramount+ i Norden 25. mars. Porteføljen til underholdningsselskapet ViacomCBS inkluderer blant annet Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV og Comedy Central.

Dette blir en utvidet og frittstående versjon av tjenesten som har vært tilgjengelig som tilleggsprodukt hos flere norske distributører.

Les også: Ny Hollywood-gigant inntar det norske markedet - kupper rettigheter fra HBO Nordic

Lanseringen av Paramount+ vil først skje i USA og Latin-Amerika 4. mars, før Norden får tilgang 25 mars. 

Blant de allerede annonserte seriene finner vi: Miniserien «The Offer», som handler om innspillingen av «The Godfather»,  laget av den Oscar- og Emmy-nominerte manusforfatteren Michael Tolkin.

Paramount+ vil fra 25. mars også være det eksklusive hjemmet til alle kommende Showtime-produksjoner, deriblant dramaserien «First Ladies», som får premiere senere i år, med og produsert av Oscar-, Emmy- og Tony-vinner Viola Davis i rollen som førstedamen Michelle Obama. En serie basert på det populære videospillet «Halo» vil også dukke opp på strømmetjenesten.