Onsdag kveld tok det norske VM-eventyret i Egypt slutt da Norge tapte mot Spania.

- Dette var drama av ypperste klasse, men dessverre endte det ikke med avansement denne gangen. Vi takker håndballgutta så mye for underholdningen, og vet at fremtiden vil by på nye eventyr med denne gjengen, sier sportssjef Kristian Oma i Nent Group.

Håndballkampen hadde et snitt på 645.000 seere og en topp på 768.000.

- Seertallene er meget gledelige og solide, og vi ser vel hvor dette var på vei om det hadde blitt semifinale og eventuell finale til helgen. Men milliontallene får komme neste gang. Nå gleder vi oss til Danmark og Sveriges semifinaler, og skal levere et topp tv-produkt helt til dette er over på søndag, sier Oma.

TV3 får ikke drahjelp av et norsk lag i semifinalene, ifølge NTB. Der møtes Sverige – Frankrike og Danmark – Spania fredag. Søndagens medaljekamper sendes også av TV3.

Seerrekorden i håndball hos kanalen er 1,7 million tittere under Norge mot Nederland i kvinne-EM i 2016.