Over 200 000 seere har sett de første to ukene med «Torpet Kjendis» på TV 2 sumo - det høyeste tallet for serien noensinne, skriver TV 2 i en melding. 

Heller ikke «Torpet» fra de vanlige Farmen-sesongene har nådd et så høyt tall.

- Vi er jo utrolig glad for at så mange ser dette programmet på strømmetjenesten vår. Men det er jo en spesielt fin gjeng i år da, med Svein, Linni, og Mira i tillegg til John Arne som kom inn denne uka. «Torpet Kjendis» utvider Farmen-universet på en spesielt god måte og det er sånn vi ønsker å skape universer både på lineær TV og på strømmetjenesten vår, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

«Farmen kjendis» på TV 2 og TV 2 Sumo er også en stor suksess etter de første to ukene, skriver TV 2.

764.000 seere har i snitt sett de fem første episodene av serien.

- «Farmen kjendis» viser igjen at vi elsker å se kjente folk konkurrere og leve tett på hverandre. Årets gjeng er jo også utrolig sammensatt og interessant med masse kjærlighet til hverandre. Interne krefter i TV 2 og produksjonsselskapet Strix kan virkelig være stolte over disse seermagnetene. Dette er utrolig god underholdning, sier Haldorsen.

Les også: Debatten klaget inn til Kringkastingsrådet: - En gedigen blemme for NRK