Rett før premieren på discovery+ 12. januar, skrev Kampanje om dokumentarserien «Baneheia - kampen om sannheten», der produsenten Monster hadde karlagt alle vitnene i en av Norges mest rystende drapssaker, samtidig som de fortalte at de hadde gjort noen nye funn. 

Nå har 94 000 har sett første episode av «Baneheia – kampen om sannheten» på discovery+. 59 000 har sett samtlige episoder. 

Serien, som så langt altså kun har vært tilgjengelig via discovery+, har premiere 28. januar på TVNorge.  

– Det er en veldig god start. Dette er en viktig serie og vi håper at så mange som mulig får den med seg. Vi har brukt lang tid på den og vi synes resultatet er blitt verdig og bra. Derfor er det også veldig hyggelig at serien er blitt så bra mottatt av anmelderkorpset, sier Espen Skoland, ansvarlig redaktør TVNorge og operativ leder for Discovery i Norge.

VG trillet en firer på terningen for den nye dokumentarserien, mens både Dagbladet og Aftenposten landet på en femmer. 

- «Baneheia - kampen om sannheten» er på sitt beste når den formidler kalde fakta. Momentene som belyses er grundig dokumentert og presenteres på en nøktern måte, skriver Dagbladets anmelder Torgrim Øyre. 

- Monster, og spesielt produsent Kelly Lillesund fortjener masse honnør for arbeidet. Så langt har serien bare gått på discovery+. Om en uke vises den også på TVNorge, legger Skoland til.