Kort tid etter lanseringen av Disney+ i Norge til en pris på 69 kroner i måneden, varsler Disney-konsernet en prisøkning for sine europeiske brukere. Den nye prisen blir på 8,9 euro, skriver Deadline. Det tilsvarer cirka 95 norske kroner.

Nyheten ble sluppet på Disneys årlige investordag, sammen med en strøm av nye TV- og filmnyheter. Der ble det også kjent at Disney vil inkludere sin nye underholdningstjeneste Star i Disney+ i Europa, Canada, Australia, New Zealand og Singapore fra og med 23. februar 2021.

Star vil tilby innhold for et voksent publikum fra Disney-eide selskaper som ABC, FC, Freeform, Searchligt og 20th Century Studios.

- Den vil legge til en robust samling av våre beste egenproduserte filmer og TV-serier, sa Rebecca Campbell, sjef for International Operations and Direct-to-Consumer i Disney på gårsdagens presentasjon.

Ett snaut år etter lanseringen har Disney fått inn over 86 millioner abonnenter på sin nye tjeneste Disney+. I Norge har tjenesten hatt over en halv million daglige brukere.

Les mer: Disney+ er landets fjerde største strømmetjeneste