I januar blir det gjensyn med «Sofa», programmet der man inviteres inn som «flue på veggen» i norske TV-stuer. «Sofa» har blitt vist på NRK fra 2014 til 2017 og har blant annet blitt belønnet med Gullruten for beste nye programserie.

Denne gangen er det TV 2 som har plukket opp det britiske TV-konseptet, og mens NRK valgte seg ut «vanlige» deltakere, har TV 2 plukket ut 13 kjendisfamilier  og -konstellasjoner.

- 13 stuer og sofaer til kjente personer skal besøkes og vi er veldig takknemlig for at de har åpnet opp hjemmene sine og sluppet inn TV 2. Så det er bare å finne frem popcornet og rigge seg til i slutten av januar, for dette blir gøy, varmt, hjemmekoselig og gjenkjennelig for alle som ser på TV, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding.

Deltakerne inkluderer Jorun Stiansen og Adam Schjølberg, som også var å se i NRK-programmet, Eli Hagen og Carl Ivar Hagen, Jenny Jenssen, ektemann Tor Magne Jenssen-Søren og datteren Tilje, Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, og Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard.

«Sofa» har premiere på TV 2 21. januar.