Jon Scheistrøen (38) er ansatt som direktør for optimalisering i den kommersielle avdelingen hos Aller Media. Han starter i stillingen 1. januar 2021.

- Jeg ser veldig frem til nye utfordringer hos Aller Media. Jeg skal på mange måter nå videreutvikle det jeg har holdt på med de siste årene. Det blir spennende, sier Jon Scheistrøen i en melding. 

I 2021 skal han blant annet jobbe med å finne løsninger som styrker de kommersielle verdiene hos Aller Media.

- Jeg gleder meg veldig til vi i større grad skal binde kommersielle og redaksjonelle interesser sammen, uten at vi kommer i konflikt med de redaksjonelle verdiene. Ja, vi skal lage modeller som styrker hele mediehuset. Vårt hovedmål blir å komme opp med alternativer til eksisterende bruk av pikslene vi eksponerer til våre digitale lesere, sier han.

Aller Media jobber med både å øke trafikken samt å finne de beste kommersielle mulighetene for å utnytte den.

- Vi skal komme opp med alternativer som vil gi både leseren og Aller en høyere nytte på kort og lang sikt. En nyopprettet gruppe har som hovedansvar å lage kaken større både i form av inntekter og redaksjonelle visninger. Og det får vi bare til ved hjelp av et godt samarbeid mellom redaksjonene, utvikling og den kommersielle, sier Jon Scheistrøen.

Han kommer sist fra stillingen som Head of Yield, Adops and Performance i samme Aller Media. Han kom til Aller Media i april 2017. Jon Scheistrøen er fra Kjelsås i hovedstaden. Tidligere har Jon Scheistrøen vært drøye seks år i ulike roller hos Statistisk Sentralbyrå (SSB), som rådgiver og som Senior Executive Officer.

- Det var et naturlig valg å lande på Jon Scheistrøen i denne stillingen. Vi vet hva han er god for og vi vet at han har levert før. Jon er en forkjemper for samhandling på tvers i Aller og har levert meget godt de årene han har vært i Aller. Dette blir veldig bra, sier konserndirektør Bente Klemetsdal i Aller Media Salg og Marked.