PostNord forlenger sin avtale med Norges Fotballforbund (NFF) og blir ligasponsor for 2. divisjon menn frem til og med 2023. Det melder NFF i en pressemelding. PostNord har sponset 2. divisjon siden 2016.

- Sponsoratet har frem til nå betydd mye for vår synlighet, kjennskap og tilstedeværelse lokalt og regionalt i Norge, sier Maria Korban, assisterende kommunikasjon- og markedsdirektør i PostNord, til Kampanje.

- PostNord-ligaen har vært en spennende liga under utvikling, med mange viktige talenter både på trener -og spillersiden. Vi skal fremover jobbe tett med våre samarbeidspartnere, for å videreutvikle sponsoratet, fortsetter hun.

Les også: Postnord lanserer ny visuell identitet

- Treffer bredt
Den assisterende kommunikasjon- og markedsdirektøren i PostNord sier sponsoratet passer godt til deres nasjonale og regionale tilstedeværelse.

- Har dere fått mye ut av samarbeidet de siste årene siden dere velger å inngå en ny avtale?

- Fotball treffer bredt og engasjerer både små og store, så dette er noe vi som organisasjon har hatt glede av og vårt samarbeid med NFF, svarer Korban.

Nå håper hun fotballen snart kan komme tilbake til normalen igjen.

- Dette er et samarbeid til glede for ansatte, kunder og samarbeidspartnere og vi ser frem til fortsettelsen.

NFF: - Ser frem til ytterligere samarbeid
- PostNord er en stor aktør på det norske markedet, som bruker lokaler personer med identitet til deres klubb. At en så stor aktør som PostNord ønsker å fortsette et samarbeid med norsk fotball er vi glade for og ser frem til ytterligere samarbeid, sier kommersiell direktør i NFF, Runar Pahr Andresen i en pressemelding.

- Klubbene i PostNord-ligaen er veldig viktige for talentutviklingen i norsk fotball, og uten den jobben klubbene og Divisjonsforeningen har gjort på dette området så hadde ikke denne avtalen kommet i stand. Det sportslige produktet for ligaen er også sterkt, spesielt etter omleggingen til to avdelinger. Mange kommende toppspillere tar veien via PostNord-ligaen, fortsetter Andresen.

Markedssjef Vidar Sanderud i NFF sier at det var flere interessenter enn PostNord, men ønsker ikke å svare på hvor mange aktører det er snakk om. NFF ønsker ikke å kommentere verdien på avtalen.

Divisjonsforeningen: - Veldig stolt
Divisjonsforeningen, interesseorganisasjonen for klubbene i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, er også fornøyd med den nye avtalen. Divisjonsforeningen har 98 medlemsklubber i 2020 og er ledet av daglig leder Kari Lindevik.

- At PostNord ønsker å fortsette samarbeidet med NFF og Divisjonsforeningen er vi veldig stolt over.  PostNord er representert over hele landet, og det samme er klubbene i PostNord-ligaen, fra Alta i nord til Fløy i sør. Vi i Divisjonsforeningen ser frem til et fortsatt godt samarbeid med PostNord og gleder oss over den satsingen de nå legger ned i fotballen, sier Lindevik.

Les også: Norsk Tipping forhandler om nye sponsor-millioner - følger spent med på fotball-thriller