Saken blir oppdatert. 

TV 2-programleder og VGTV-profil Mads Hansen klager inn Se og Hør til PFU for brudd på en rekke punkter i pressens etiske regelsett, Vær Varsom-plakaten. Hansen mener punktene 3.3, 3.7, 4.2, 4.3, 4.4, 4.12 er brutt i den fire sider lange reportasjen «Da juger vi begge to». 

- Jeg håper dette får konsekvenser for Se og Hør, sier Mads Hansen til VG.

Reportasjen tar blant annet for seg hvordan Hansen møtte sin forlovede, hvordan faren hans døde, samt info om familien hans og et bilde av huset deres noe han synes «er direkte ufint.» Mye er tatt fra Hansens egen bok «Min Instastory», skriver VG. 

Men det Hansen reagerer mest på er at kjendisbladet har dratt hjem til han og tatt bilde av huset hans uten at han var klar over det og at han ikke har anledning til å kommentere saken.

VG har vært i kontakt med Se og Hør som har følgende kommentar:

- Mads Hansen søker offentligheten hele tiden og må dermed regne med å bli eksponert i mediene. Han bruker dessuten medier aktivt for å eksponere og fremme både yrkesmessige og personlige forhold. Da må han nok regne med ekstra interesse, sier ansvarlig redaktør Ulf André Andersen til avisa. 

Andersen sier videre at Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Hansen, også gjennom TV 2s informasjonsavdeling.

Det har vært en travel høst for Hansen som i tillegg til å ha ledet Farmen på TV 2 også har gitt bok. 

Les også: Her er Mads Hansens «influencerbørs» - tre bloggere kjemper om verstingtittel