Lørdag kveld møttes Tyskland og Norge til kamp i gruppe D i Sydbank Arena i Kolding. Anført av blant andre Stine Bredal Oftedal og Nora Mørk overkjørte Norge Tyskland og vant til slutt 42-23.

Kampen ble sendt klokken 18:10 på TV 3 hvor 482.000 fulgte oppgjøret. På det meste så 564.000 nordmenn Mørk og de andre håndballjentene dunke inn skåring etter skåring. 

- Det er igjen sterke tall som leveres fra håndballjentene, ikke minst siden kampen gikk utenfor «primetime». Tallene kunne trolig vært enda mer imponerende om ikke jentene hadde vært så suverene og avgjort kampen omtrent fra start, sier sportssjef Kristian Oma i Nent til Kampanje.

- Det er imidlertid vanskelig å klage på at jentene er for gode. Det lover egentlig bare veldig bra for resten av mesterskapet, både resultatmessig og seertallmessig, fortsetter sportssjefen.

TV3 hadde en kommersiell andel på 25,6 i aldersgruppen 25-59 på lørdag og var klart største kanal i denne aldersgruppen. Mer enn dobbelt så stor som nummer to på lista.

Mer enn to tredeler av de kommersielle seerne mellom 25 og 59 var på TV3 og så kampen i tidsrommet den ble spilt.

Les også: Norge-Polen ga sterke tall på TV3 og Viaplay