I januar 2021 skulle TV 2 ha startet innspillingen av en ny sesong av realityserien «Love Island» på Gran Canaria. På grunn av den alvorlige korona-situasjonen stanses nå forberedelsene til denne produksjonen.

- Produksjonsselskapet ITV har lagt omfattende og gode smittevernplaner som vi har følt oss veldig trygge på. Likevel vil det være uansvarlig av TV 2 å sende både deltakere og crew ut av landet slik situasjonen er nå. Per i dag fraråder også UD reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land frem til 15. januar. Som norsk mediehus følger TV 2 selvsagt slike reiseråd, sier programredaktør Kathrine Haldorsen.

TV 2 ønsker fortsatt å gjennomføre innspillingen av Love Island på et senere tidspunkt.

- Vi har god dialog med produksjonsselskapet ITV om dette og vil se an korona-situasjonen i tiden fremover, før vi tar nye avgjørelser rundt Love Island.