Anne Berit Valla Staalnacke går fra ett produksjonsselskap til et annet når hun nå forlater Rubicon TV til fordel for Nordisk Film TV. Hun skal jobbe som ansvarlig produsent, og går samtidig rett inn i ledergruppen.
 
Tidligere i høst ble det klart at Rubicon TV skal rendyrke satsingen på dramaproduksjoner.  etter at eierselskapet Banijay kjøpte Rubicon-eieren Endemol Shine. Alt av produiksjoner som ikke var drama, eller såkalt non-scripted, skulle derfor flyttes over til søsterselskapene og dermed ble det mulig for Nordisk Film TV å sikre seg Valla Staalnacke.

Les også: Mastiff, Nordisk Film TV og Rubicon samles under samme eier - blir Norges største TV-produsent

Staalnacke starter med å beskrive årene i Rubicon som fantastiske.
 
- Men nå blir det superspennende å jobbe med det dyktige teamet til Nordisk Film TV. Selskapet er kjent for å levere toppkvalitet, og Banijay har en ekstremt spennende katalog som det blir artig å boltre seg i, sier hun.
 
Jobbet med «Ex on the beach»
I Rubicon hadde Valla Staalnacke ansvaret for hele «Ex on the beach»-universet, som både produsent og ansvarlig produsent. Nå skal hun styre den samme butikken og den samme strandfesten i Nordisk Film TV.
 
- «Ex on the beach» er en stor hit hos de unge og det blir utfordrende og gøy å fortsette å «please» en så kvalitetsbevisst og kresen målgruppe. Konseptet i seg selv er jo genialt, men det hadde ikke blitt det det er i dag uten den rå gjengen jeg jobber med – både casting, produksjon og post-produksjon, sier hun.

Valla Staalnacke understreker at hun kommer til å jobbe tett på historiefortellingen, selv om hun avanserer til ledergruppen:
 
- Jeg er lidenskapelig opptatt av å fortelle engasjerende historier og liker at vi i TV-bransjen hele tiden må se fremover og fornye oss. Det funker ikke å hvile på laurbærene, mener hun.
 
Setter ny ledergruppe
Foruten det nyeste medlemmet består ledergruppen i Nordisk Film TV av kreativ leder Marit Aspen, produksjons- og organisasjonssjef Nina Eine, finansdirektør Ann-Elen Frøyen og administrerende direktør Erlend Hernø Røeggen.
 
- Det er jo en prima samling folk fra før, men det er klart at vi får mye glede av Anne Berits superkrefter i ledergruppen fremover og det kommer jo kanalene til gode over langen, sier Røeggen.
 
Han forteller at han er veldig fornøyd med det nye tilskuddet:
 
- Anne Berit er en stjerne vi har speidet etter i lang tid og vi styrker oss veldig med henne. Spesielt i realitysjangeren, som er en viktig satsing for oss, forteller han.