I snitt fulgte 693.000 hele kampen, men på det meste nærmere 900.000 seere inne og så på kampen. Det gjør den til den mest sette Nations League-kampen på TV 2-kanalene. TV 2 melder selv om de gode tallene i en pressemelding.

- «Nødlandslaget» var akkurat det nasjonen trengte nå. Utrolig gøy at seerne engasjerte seg og sluttet opp om denne gjengen med herlige outsidere, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen

Den forrige Nations League-rekorden er fra kampen mellom Norge og Nord-Irland i oktober - et oppgjør som ble sett av 671.000.

- Det har vært en uvirkelig uke med landslaget. To kamper forsvant, og så fikk vi inn «nødlandslaget» på den tredje - der Ghayas Zahid og Jørgen Strand Larsen erstattet Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland. Og så ender det med at over 900.000 seere følger våre nye helter i abdre omgang. For en historie, sier TV 2s sportsredaktør.