Første episode av dramaserien «Atlantic Crossing» passerte i dag én million seere totalt på lineær-TV og nett, såkalt total screen rating. 700.000 så episoden på NRK1 premieresøndagen 25. oktober og 302.000 har så langt sett den i strømmetjenesten NRK TV.

Seertallene for episode to og tre er på henholdsvis 893.000 og 765.000 foreløpig, viser tall fra NRK

- «Atlantic Crossing» kan dermed ligge an til å havne på nivå med «22. juli» og «Heimebane 2», som er to av NRKs mest sette serier det siste året med ca. en million seere i snitt pr episode til nå, sier kommunikasjonsansvarlig i NRK, Helene Amlie.

Les også: NRK dobler pengebruken på TV-drama – klart for høstens dyreste TV-premiere

Serien er solgt til 30 land så langt og hadde tysk premiere i går på strømmetjenesten Magenta TV.

Denne helgen har også en annen dramaserie fra et kongehus premiere, og det er fjerde sesongen av «The Crown» premiere på Netflix.