NRKs nye gjettelek «Maskorama» samler stadig flere seere foran TV-skjermen. Tredje episode hadde 842.000 seere på NRK1 lørdag kveld. Det er en vekst på 82.000 fra forrige uke. Andelen ble på 50 prosent av seerne.

I tillegg har flere fått med seg sendingen i NRKs nett-TV-spiller. Totalt har tredje episode nå 901.000 seere, mens første program har klart å samle 997.000 seere på drøye to uker.

- At seertallene øker parallelt med den spennende «Skal vi danse»-finalen på TV 2 hadde jeg ikke ventet. Dette tyder på at vi har laget en skikkelig engasjerende gjettelek, og det var også målet, sier prosjektredaktør i NRK, Jan Egil Ådland.

- Hatten av for Silje (Nordnes, red. anm.), panelet og de hemmelige deltakerne vår som rett og slett er topp selskap for NRKs publikum på lørdagskvelden. Og all honnør til produksjonsselskapet Fremantle som håndterer en ekstremt krevende logistikk og samtidig klarer å lage så god underholdning. Jeg tror «Maskorama» har blitt et lyspunkt for mange i en ellers mørk høst.

Les også: Skal vi danse øker fra forrige sesong tross tøff konkurranse

Programmet slo også «Nytt på nytt» og ble helgas mest sette TV-program. «Nytt på nytt» samlet 786.000 seere fredag kveld. 

573.000 fikk med seg finalen i «Familiens ære» fredag kveld.

Les også: TV-produsent slakter Maskorama: - Har ikke noe på norsk TV å gjøre