«Vi SKAL danse» er navnet på TV-serien Kristin Gjelsvik og samboeren hennes Dennis Poppe lager på Youtube. Ideen oppstod da Gjelsvik ble stemt ut av TV 2-programmet med nesten samme navn, skriver TV2.no.

- Kall meg gjerne desperat! Når man bare nekter å gi seg... Så satt jeg og tenkte: «Det er jo for galt å gi seg, selv om jeg er ute av konkurransen. Jeg har jo så lyst til å fortsette å danse», sier Gjelsvik til TV 2.

Hun har fått med seg nesten alle utstemte deltakere i programmet så langt, bortsett fra Øystein Solberg.

- Ved å lage denne gruppen sammen med Kristin og de andre danseparene som ryker ut, så føler vi at alle får en mulighet til å fortsette å danse og lære mer, men viktigst av alt, så finner de dansegleden, sier Gjelsviks dansepartner Catalin Mihu.

Pressekontakt for «Skal vi danse», Siril Vatne Meling, er positiv til initiativet som skjer utenfor TV 2s regi.

- Det er flere tidligere deltakere som har fortsatt med dansingen etter at «Skal vi danse» var over, men det er så vidt vi kjenner til første gang de utstemte deltakerne har gått sammen om å leie et lokale for å danse sammen videre, sier hun til TV2.no.