TV 2 lover en åpenhjertig dokumentarserie når «Märtha» har premiere i 2021.

- Jeg er en offentlig person, og pressen skriver mye om meg. Denne serien er en mulighet til å vise frem min tilværelse på en annen og ny måte, sier prinsesse Märtha Louise i en pressemelding fra TV 2.

- Det har vært viktig for meg at dette ikke er et tv-prosjekt som jakter på sensasjoner. Jeg kan godt åpne meg foran kamera, men jeg er samtidig opptatt av ærlighet og at man ikke bidrar til spekulasjoner om meg og mitt liv, fortsetter hun.

Serien skal følge henne både privat og på jobb og skal ifølge TV 2 gi seerne «et unikt møte med et varmt og mangefasettert menneske slik de aldri har sett henne før». Produksjonsselskapet Mothership står bak kamera.

- Vi er utrolig glade for at prinsesse Märtha har gitt oss denne unike tilgangen. Prinsesse Märtha er et menneske vi tror vi kjenner, og som mange har sterke meninger om. Derfor er det ekstra fint at hun nå har sagt ja til å dele livet sitt med seerne. I denne eksklusive dokumentaren blir vi bedre kjent med en prinsesse som går sine egne veier, og et innblikk i hvordan det er å bli født inn i et liv med alles øyne rettet mot seg. Vi ser virkelig frem til å vise denne serien på TV 2 og TV 2 Sumo neste år, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.