Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har fått mye kritikk for en fersk podkast der de fremsatte lite flatterende karakteristikker av den avdøde forfatteren Ari Behn. Nå angrer de, skriver Dagbladet.

I en ny podkast forklarer Tusvik hva hun mente da hun sa at man «må kunne si» at Behn var «ubrukelig».

- Og ja, jeg sa at han var ubrukelig, som er et ord jeg bruker veldig mye. Jeg bruker det om folk jeg liker, jeg bruker det om deg Lisa, jeg bruker det om Martin som jeg elsker alt på jord, jeg bruker det om barna mine, jeg bruker det om meg selv, og jeg vet at når jeg sier ubrukelig på den måten - i dette toneleiet, sier hun ifølge Dagbladet.

Også Lisa Tønne legger seg flat.

- Noe av det tenker jeg var helt innafor, mens det var et par kommentarer og et par karakteristikker der som var helt ubrukelig. Det var ikke morsomt en gang. Det var helt forbanna unødvendig at vi gjorde det. Jeg er kjempe lei meg for at dette har såret mennesker som allerede står i sorg, sier Tønne.

Les mer: Podkast-lyttingen øker kraftig - her er høstens største podkaster