For tredje året på rad skal Mediaforum i samarbeid med Mediebyråforeningen dele ut prisen «Norges beste medieselger», og i årets finale har juryen som alltid plukket ut tre finalekandidater. De tre er Martin Wenstad Janssen, til daglig strategisk konsernkundeansvarlig i Aller Media, Jasmina Lie, også hun strategisk konsernkundeansvarlig i Aller Media og til sist Per Christian Strand Teslo, kundedirektør i Snapchat.

Dermed kan Wenstad Janssen vinne prisen for andre på rad. Aller Media-selgeren vant prisen også i fjor. 

Les også: Martin Wenstad Janssen er Norges beste medieselger: - Overveldet og ekstremt glad

- Vi har fått nominasjoner fra flere deler av bransjen, og det er gledelig å se at så mange engasjerer seg i å fremme gode kandidater. Det har vært mange sterke nominasjoner i år, men det er disse tre finalistene som har viktige egenskaper juryen har lagt vekt på ved sin vurdering.
Juryens beslutning baseres på at finalistene har en enestående evne til å lytte og forstå kundens behov og utfordringer. I tillegg er det viktig å poengtere at alle tre er personer som er proaktive, har en evne til å utfordre og blir ansett som gode samarbeidspartnere. Dette gjør de til unike rådgivere. Vi ser frem til å annonsere en vinner, sier juryleder, Kine Wølneberg, i Red Dentsu X.

Prisen «Norges beste medieselger» skal ifølge juryen henge høyt og «tildeles den kandidaten som tydeligst skiller seg ut når det kommer til faglig kompetanse, evne til å sette seg inn i kundens marked, finne løsninger som skaper verdi, og evner å styre salgsprosessen fra idè til rapportering og evaluering.»

Da prisen ble delt ut for første gang i 2018ar det strategisk kundesjef i Schibsted, Ellen Cabrinetti Meumsom fikk prisen.

Årets prisutdeling finner sted senere denne uken på den store mediepris-utdelingen til Mediaforum. Foruten Wølneberg har juryen bestått av Line Johansen (IUM), Martine Ovland Eliassen (OMD), Hanne Krogstad (Zenith), Anne-Grethe Habberstad (Wavemaker), Christel Dahl (Vizeum), Filip Hovland (Mood), Christine Schanke (PHD), Marte Akre Skilhagen (Carat) og Kjetil Joa (Re:Media).