Det ansettes heftig i Dagbladet TV og redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, er lad for å gi folk fast jobb i en krevende tid.

- Det er selvfølgelig en glede å gi så mange unge flinke folk fast jobb i den tiden mediebransjen er inne i nå. Mange av disse kjenner vi godt fra før og de har vært med på å bygge fundamentet vi nå ansetter ut ifra, sier Carlsen.

Av de syv som ble ansatt denne uken har seks gått i lengre vikariater og prosjektstillinger på Hasle. Nå tas mange av prosjektene til Dagbladet TV inn drift ved inngangen til det nye budsjettåret til konsernet Aller Media.

Forrige uke kunne Dagbladet TV fortelle at de allerede har hentet inn forsterkningen fra Faktisk.no og erkerivalen VGTV, ved å ansette 25 år gamle Maja Walberg Klev.

- Det Bjørn og hans gjeng har skapt det siste halvannet året har vært over all forventning. Dette er et vinnerlag med sylskarp tabloidfaglig kompetanse. Seere som vil bli underholdt og oppdatert går en trygg fremtid i møte, sier TV-direktør i konsernet, Mads A. Andersen.

De nye er Elias Kr. Zahl-Pettersen (29), Maja Walberg Klev (25), Christian Wehus (25), Marte Nyløkken Helseth (25), Øystein Sæthre (43), Andreas Særsland (26) og Melina Pambou Sundfør (26) som altså har fått fast jobb i Dagbladet TV.

Fast i Dagbladet TV:

Elias Kr. Zahl-Pettersen kom inn som tilkallingsvikar i Dagbladet TV i februar 2019. Han er en av syv nye faste ansatte som nå hentes inn til avisens TV-satsing.