Det var duket for storoppgjør i Champions League tirsdag kveld da Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møtte stjernegalleriet til Paris Saint-Germain i Paris. Kampen ble nesten en reprise av fjorårets Solskjær-skalp. 

Manchester United vant oppgjøret 2-1 etter skåringer av Bruno Fernandes og Marcus Rashford og TV 2 viste storkampen på TV 2 Sport 1, samt på deres strømmetjeneste TV 2 Sumo.

175.000 seere så i snitt på PSG-Manchester-United på TV 2 Sport 1. På det meste var 231.000 innom kanalen klokken 22:52.

I tillegg fulgte 86.000 unike kunder kampen via TV 2 Sumo.

- Det er solide tall for en Champions League-premiere på en sportskanal og på en strømmetjeneste. Det må vi si oss veldig godt fornøyd med, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2 til Kampanje

- Så fikk vi jo en pangstart med Solskjær og United borte mot fjorårets finalist PSG, det var jo en drømmeåpning for oss. Så det lover veldig godt for fortsettelsen, fortsetter Jansen Hagen.

Sportsredaktøren kan denne sesongen kose seg med et hav av fotballrettigheter.

- Vi lever litt drømmen nå med Champions League, Premier League, Europa League, også er det La Liga og Seria A, i tillegg til landslagsfotballen. Så det er få kjedelige og innholdsløse dager på jobb. Det er et fantastisk morsom kjør, det må vi kunne si, sier Jansen Hagen.

Les også: TV 2 sikrer seg spansk fotball frem til 2026

Ny skalp:

Ole Gunnar Solskjær overlistet PSG på Parc des Princes for andre gang på under to år, tirsdag kveld. Foto: Reuters / Christian Hartmann