I dag delte Mediaforum, i samarbeid med Mediebyråforeningen, ut prisen «Årets beste medieselger» for trejde året på rad. De tre nominerte var Martin Wenstad Janssen, til daglig strategisk konsernkundeansvarlig i Aller Media, Jasmina Lie, også hun strategisk konsernkundeansvarlig i Aller Media og Per Christian Strand Teslo, kundedirektør i Snapchat. 

Les også: To ganger gull til Aller Media og Talkmore: - Jeg er superfornøyd

Strand Teslo stakk av med gullmedaljen og kan smykke seg med tittelen Norges beste medieselger. Juryen skrøt av hans proaktivitet og beskrev Strand Teslo som en svært respektert rådgiver.

- Det er superstas. Jeg må bare takke kundene mine og alle som har nominert meg, sier vinneren til Kampanje.

Se hele intervjuet med Strand Teslo her: 


- Tydeligst skiller seg ut
I 2019 var det Martin Wenstad Janssen som vant prisen. Da prisen ble delt ut for første gang i 2018 var det strategisk kundesjef i Schibsted, Ellen Cabrinetti Meum, som fikk prisen.

Prisen «Norges beste medieselger» skal ifølge juryen  «tildeles den kandidaten som tydeligst skiller seg ut når det kommer til faglig kompetanse, evne til å sette seg inn i kundens marked, finne løsninger som skaper verdi, og evner å styre salgsprosessen fra idè til rapportering og evaluering».

Kine Wølneberg i Red Dentsu X var årets juryleder. Foruten Wølneberg har juryen bestått av Line Johansen (IUM), Martine Ovland Eliassen (OMD), Hanne Krogstad (Zenith), Anne-Grethe Habberstad (Wavemaker), Christel Dahl (Vizeum), Filip Hovland (Mood), Christine Schanke (PHD), Marte Akre Skilhagen (Carat) og Kjetil Joa (Re:Media).