«Familien Lykke» har premiere lørdag 31. oktober på NRK, og er en usminket komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger. Og det er mange kjente navn å finne på rollelisten i NRKs nye lørdagskomedie. En av dem er Kevin Vågenes, best kjent fra serien «Parterapi». Kampanje skrev nylig om at Vågenes og NRK hadde bestemt seg for å ta suksess-serien av lufta, og NRK røpet da at de hadde flere prosjekter på gang med Vågenes. Nå er det altså kjent at Vågenes skal spiller rollen som August.

- Det var en utrolig fin cast å jobbe med. Jeg husker at jeg satt med familien da jeg var liten og så på «Fredrikssons fabrikk», og nå skulle Brit Elisabeth Haagensli plutselig spille moren min. Det hadde vært gøy å fortelle til Kevin på 8 år, sier Vågenes i en melding fra NRK.

August er broren til Randi, seriens midtpunkt, men som morens desiderte favoritt, blir det mye søskenrivaliseringen med Randi som spilles av Kristine Riis, kjent fra blant annet serien «Vikingane».

- Det er mange Randier der ute, og jeg beundrer dem. Vi har alle vært mer hjemme på grunn av korona, mange har levd tettere med egen familie. Og selv om familier kan se ulike ut, så er vi nok likere enn vi tror. Jeg håper folk som ser på kan kjenne på det fellesskapet, sier Kristine Riis om karakteren hun spiller.

Brit Elisabeth Haagensli spiller altså rollen som Randi og Augusts brautende og påtrengende mor Bitten som er en selverklært ungdommelig sjel, og det er viktig for henne å være på bølgelengde med kidsa.

Haagensli mottok hedersprisen under Komiprisen i 2016, og er ved siden av alt det andre hun også har gjort, kanskje aller mest kjent fra TV-serien «Fredrikssons fabrikk».

Bjørn Hallgeir Myrene spiller Randis sykemeldte samboer, som høster lite til ingen respekt hos de tre barna han er stefar for. I et hus fullt av sterke personligheter er det vanskelig for den lett fornærmelige Kim Rune å hevde seg som mannen i huset.

- Det har vært veldig gøy å være med å utvikle karakteren Kim Rune, en hypokondrisk livsnyter og sofahund på trygd, som har en utfordring i å henge med i en hektisk hverdag. Jeg kjenner meg i igjen i Kim Runes matappetitt og forkjærlighet for TV- og seriekvelder, sier Bjørn Hallgeir Myrene.

Myrene er kjent fra blant annet «Vikingane», «Presten», Zombielars og «Helt perfekt».

I tillegg dukker også Kalle Øby, Lea Mathilde Skar-Myren, Mikkel Bratt Silset, Eliseo Gautefall Mungai og Leon Mosand-Christiansen opp i forskjellige roller.