Norge møtte Nord-Irland i Nations League-kamp onsdag kveld. Der fulgte det norske herrelandslaget opp 4-0 seieren over Romania, med en godkjent 1-0 seier foran et tilnærmet koronatomt Ullevål Stadion.

671.000 seere så Norge og Nord-Irland på TV 2 i går kveld. Det gjør kampen til TV 2s mest sette Nation League-kamp med herrelandslaget. 

På det meste var 767.000 nordmenn innom kampen, klokken 22.34 onsdag kveld. Det er godt nytt både for TV 2 og landslaget.

- Totalt sett med tre kamper på en uke må jeg si vi er veldig fornøyd, og kampen i går isolert sett, svært fornøyd, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2 til Kampanje.

Da Norge slo Romania søndag var det kun 448.000 seere som fulgte kampen i snitt. 

Gårsdagens viktige seier over Nord-Irland gjør at både Norge og Østerrike ligger på topp med ni poeng i Nations League-gruppe 1 i B-divisjonen. Romania står for øvrig med fire poeng, mens Nord-Irland har ett poeng på fire kamper. 

Det gjenstår to Nations League-kamper for Norge denne høsten. Først bortekamp mot Romania 15. november, før duellen om gruppeseier og opprykk til A-divisjonen avgjøres i siste runde da Østerrike venter på Ernst-Happel-Stadion, onsdag 18. november.

TV 2s sportsredaktør har troen på at TV-seerne blir med da.

- Ja, jeg har tro på det her. Det er gledelig å se at interessen er ganske stor, men så er det også dette med typene og et landslag med mer spennende profiler enn vi har sett på mange år. Det er et landslag som utvilsomt har et stort potensiale, sier Jansen Hagen.