Natt til fredag var det klart for den siste og avgjørende debatten mellom president Donald Trump og Joe Biden og debatten natt til fredag norsk tid var den rake motsetning av kaoset fra den første debatten.

Les også: Trump tapte TV-krigen - Biden fikk flest seere

Rundt 10 millioner færre så den endelige presidentdebatten torsdag kveld og det kan være et signal om at det ikke er så mange velgere igjen å kjempe om litt over en uke frem mot valgdagen, skriver Financial Times.

Torsdag kom nyheten om at minst 47,1 millioner amerikanske velgere har så langt forhåndsstemt. Med 11 dager til presidentvalget i USA, er antall forhåndsstemmer alt på nivå med 2016, skriver NTB.

Rundt 63 millioner seere fulgte sendingen som denne gangen ble ledet av NBC-programleder, Kristen Welker.

Det var et dropp på rundt 14 prosent sammenlignet med den første debatten som fant sted for rundt en måned siden og det var også svakere enn tilsvarende debatt for fire år siden.

Da Trump møtte motstanderen Hillary Clinton for fire år siden i den siste og avgjørende debatten fulgte nesten 72 millioner mennesker med på den TV-sendte debatten.

Selv om færre velgere er i spill denne gangen, ifølge målingene, skal det også legges til at torsdagens presidentdebatt gikk i direkte konkurranse med storkampen mellom de amerikanske fotballagene New York Giants og Philadelphia Eagles.