Bauer Media utvider podkastporteføljen og får «Relasjonspodden», ledet av Dora Thorhaldsdottir og Kjersti Idem, inn i stallen. Thorhaldsdottir og Idem avslutter dermed sitt samarbeid med Adlink. 

Thorhaldsdottir og Idem er begge relasjonsterapeuter med 140 episoder bak seg. I podkastens nakker de fritt om problemer i ekteskapet, senga, vanskelige venninner eller kjipe kollegaer. Podkasten har ukentlig 10.000 unike lyttere og 40-45.000 nedlastinger, viser tall fra Podtoppen.

- Vi har svært trofaste lyttere, og stadig nye som kommer til og hører gjennom tidligere episodene. Vi er stolte av at vi har sluppet en ny episode hver eneste torsdag siden 8. februar 2018, sier Thorhaldsdottir.

Fra før av radio- og podkastselskapet Bauer MEdia fått flere profiler over til sin plattform Podplay. Mest kjent er «Jan Thomas og Einar blir venner» og «Åpen Journal med Katarina og Harald». Begge produseres av Plan-B, og distribueres av Bauer.

- Vi ser en enorm økning av daglig og ukentlig lytting, interessen er stor og med Relasjonspodden får vi et produkt som treffer godt i en meget interessant målgruppe for annonsørene – sier digitalsjef Hilde Skomsvold i Bauer Media Norge.

- Ukentlig har Bauer Media 220 000 unike lyttere på podkaster og med den siste overgangen fra Adlink satser selskapet på fortsatt vekst i Norge, sier Øystein Weibell, podkastsjef i Bauer Media Norge.