- Vi vet at det hver dag er tusenvis av nordmenn som kjeder seg på jobb og skole. Disse skal vi ta på det dypeste alvor! Målet er å gi energi til alle i Norge som strømmer innholdet til «Non Stop», sier programleder og produsent Sondre Rahm i en pressemelding om Dagbladet TVs nye underholdningsprogram. 

Rahm har tidligere blant annet har jobbet som produsent for «Rød Løper» etter at i 2018 ble kapret fra VG. Christian Wehus har de siste årene jobbet i Dagbladet TV, med fokus på viralvideoer.

På «Non Stop»-laget har programlederduoen med seg praksisstudentene Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Sammen skal kvartetten publisere daglige klipp på Dagbladet.no og avisens YouTube-kanal, som har over 400.000 abonnementer.

- Dagbladets tre satsingsområder er breaking news, sport og underholdning. Vi går under det sistnevnte område. Endelig er det noen i Medie-Norge som skal få satt ekorn på vannski i ordentlig kontekst, sier Wehus.

Ifølge meldingen har Dagbladet TV hatt en enorm vekst de siste årene. Siden begynnelsen av 2019 har web-TV-kanalen firedoblet sine daglige visninger og har i dag opp over en halv million avspillinger i døgnet.

- «Non Stop» er et av grepene vi gjør for å gi enda mer gass og fortsette å gi annonsørene våre et høyt og jevnt varelager, sier TV-direktør Mads A. Andersen i Aller Media.

Les også: Aller Media setter ny rekord for web-TV: - Sitter i førersetet for breaking news-toget