Tidligere i dag ble det kjent at Alitbox blir første TV-distributøren i Norge til å tilby sine kunder tilgang til strømmetjenesten Amazon Prime Video. Strømmetjenesten er tilgjengelig for bestilling for 65 kroner i måneden hos TV-distributøren. 

Les mer: Altibox tilbyr nå Amazon Prime til norske kunder

- Amazon Prime Video har svært mye bra og eksklusivt innhold i meget høy kvalitet, både serier og filmer med gode vurderinger fra filmkjennere og kritikere. Blant annet fikk sesong 2 av serien «The Boys» terningkast 6 av NRK Filmpolitiet, sier kommunikasjonsansvarlig Andreas Veggeland i Altibox til Kampanje.

- Tror du Amazon Prime vil bli populært hos deres kunder?

- Vi tror at dette er et godt tilskudd som passer bra inn som en del av Altibox’ underholdningsunivers. Allerede på lanseringsdagen i går var Amazon Prime Video en av våre mest brukte tjenester fra tredjeparts samarbeidspartnere og vi ser frem til fortsettelsen, sier Veggeland.

- Tett og godt samarbeid med Amazon
- Vi arbeider hardt for å være en innovativ aktør innen underholdning og er derfor meget fornøyd med å være først ute med denne typen samarbeid, som vi kommer til å fortsette å videreutvikle, fortsetter Veggeland.

- Hvor lenge har dere jobbet med å få på plass denne avtalen?

- Altibox er en attraktiv samarbeidspartner for mange aktører i innholdsbransjen og vi kom raskt til enighet med Amazon om å lansere Amazon Prime Video til våre kunder. Det siste halvåret har vi hatt et tett og godt samarbeid med Amazon for å lansere denne tjenesten som nå endelig er ute.

- Et godt tilskudd

- Vi tror at dette er et godt tilskudd som passer bra inn som en del av Altibox’ underholdningsunivers, sier kommunikasjonsansvarlig Andreas Veggeland i Altibox.