Amazon Prime Video er nå integrert i TV-tjenesten til Altibox. Strømmetjenesten er tilgjengelig for bestilling for 65 kroner i måneden, etter en syv dagers gratis prøveperiode. Det opplyser Altibox i en melding fredag morgen.

Amazon Prime Video, tech-giganten egen strømmetjeneste, er en av verdens største og har titler som blant annet The Grand Tour, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, Carnival Row, The Boys og sportsdokumentarserien All or Nothing: Tottenham Hotspur.

- Veldig mange av brukerne våre synes at det er praktisk å ha tilgang til et digert underholdningsunivers på ett sted. Hos oss har en valgfrihet til å se det innholdet en har mest lyst til å se, på det tidspunktet en selv ønsker, sier produktsjef for strømmeløsninger, Nan Karin Ulsnes i Altibox.

Les også: Mener norske annonsører undervurderer Amazon: - Blir en gigantisk konkurrent

Altibox er et datterselskap i Lyse-konsernet og har levert internett-,TV- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Selskapet har i dag over 200 ansatte og har hovedkontor i Stavanger.

På Amazon Prime:

Superheltserien «The Boys» er tilgjengelig for norske seere på Amazon Prime Video etter at Altibox har blitt enige med tech-giganten om et samarbeid. Foto: Amazon Prime Video