Aller Media melder selv om gla'nyheten i en pressemelding - tirsdag i forrige uke ble det samlede tallet i konsernet 1.046.077 visninger.

Av disse kommer 75 prosent fra Dagbladet, men merkevarerene Se og Hør, Din Side og Sol har også hatt stort volum, opplyser konsernet i meldingen. 

Forrige uke begynte med et engasjerende snøvær på Østlandet, før drapsdømte Peter Madsen rømte fra fengselet i Danmark. Avslutningen av Bertheussen-saken i Oslo Tingrett og den siste presidentdebatten i USA natt til torsdag gjorde også sitt for at seerne strømmet til.

- Redaksjonen i Dagbladet sitter i førersetet på det norske breaking news-toget. Det gir oss høye TV-visninger gjennom hele uka. Men vi hadde aldri klart dette volumet uten underholdningskonseptene våre, forteller TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen.

Nesten en halv million visninger for «Rød Løper»
Videre er det Norges største web-TV-program om kjendiser, «Rød Løper», som fortsetter å levere svært høye visningstall.

Forrige uke presenterte nemlig programlederne Kine Falch og Jonas Scheie Hammer nærmere halvannen million visninger og endte på 1.425.154 på én uke, fordelt mellom Dagbladet og Se og Hør.

Dagbladet TVs sportsprogram «Rødt Kort» har også truffet godt i uken som gikk, og klokket inn på 1.180.676 visninger på syv dager.

- Så det er ikke så rart at Dagbladet TV satte ny trafikkrekord i uken som gikk. Nærmere fire og en halv million web-TV-visninger kvalifiserer til både én og to marsipankaker, sier Andersen.

Les også: 665.000 har sett Atlantic Crossing: - Det er klart anmeldelser kan påvirke