Det er nå spilt tre runder av Premier League-sesongen 2020-21 og Kampanje-Ligaen er godt i gang. Kampanje jakter som kjent bransjens beste Fantasy-spiller og nærmere 350 Fantasy-«managere» har meldt seg på.

Les også: Kampanje jakter bransjens beste Fantasy-spiller 

Én av spillerne som ligger i tet er Anne-Cathrine Lund, Schedule Manager i The Walt Disney Company. 

- Av nærmere 350 spillere, ligger du på 2. plass, hva er trikset?

- Jeg har nok hatt en god porsjon flaks og stang inn, men noen ganger er det «less is more» og ikke overtenke, sier Lund til Kampanje.

Se topp ti-listen over Kampanje-ligaens beste Fantasy-spillere, så langt, nederst i saken.

- Lurt å ikke ha så mye følelser involvert
Lund har spilt Fantasy Premier League siden 2010/11-sesongen og har fått en kanonstart på årets sesong. 

- Hvordan er din fotballinteresse?

- Jeg er mest glad i mesterskap. Jeg synes det er veldig stas med fotball-EM, fotball-VM og Champions League, og selvfølgelig også Premier League, men det er mest etter at jeg begynte med Fantasy, det skal jeg være ærlig å si, sier Lund.

- Har du noe lag i Premier League?

- Det er Manchester United, men jeg har ingen spillere derifra per nå.

- Så du har ikke troen på Solskjærs menn i høst?

- Det er ikke det jeg sier, men at det av erfaring ikke er lurt å ha så mye følelser involvert, sier Lund.

Saken fortsetter etter bilde.

- Stang inn:

Anne-Cathrine Lund, Schedule Manager i Walt Disney Company, har fått en forrykende start på årets Fantasy-sesong. Foto: Privat

- Utvilsomt et elendig valg
Lund har hanket inn hele 234 poeng på tre runder så langt denne sesongen. Én av spillerne hun har hatt troen på i år, er Everton-spissen Dominic Calwert-Levin. Angrepsspilleren har gitt Lund 31 poeng alene.

- Jeg veldig fornøyd med at jeg hadde både Calwert-Lewin, og også Danny Ings fra start. Det har vært mer enn jeg kunne håpe på, sier Lund.

Til tross for en knallgod sesongåpning, har det også vært noen skjær i sjøen for den Disney-ansatte. Forrige runde valgte nemlig Lund å «trippel cappe» Tottenham-vingen Heung-Min Son. Hver Fantasy-spiller kan én gang i løpet av sesongen velge en kaptein som gir deg tre ganger så mange poeng. Tottenham slet med å sette sjansene i helgen og Son endte opp med kun ett poeng, noe som bare ga tre poeng til Lund og hennes lag.

- Jeg tenker at det utvilsomt var et elendig valg. Men jeg hadde en plan om å stikke av med «månedens manager» i en annen liga. Det gjorde jeg, men ikke takket være Son, sier Lund.

- Når det er sagt synes jeg egentlig det er veldig greit å ha svidd av «Trippel Captain», så slipper jeg å ta stilling til det hver eneste runde, legger hun til.

- Hva er målsettingen for Fantasy-sesongen?

- Målet er først og fremst å ha det gøy, jeg er veldig glad i spill. Også er jeg fullt klar over at det kan være et opp som en løve og ned som en skinnfell-scenariet her. Jeg ønsker veldig gjerne å slå mannen min, og egentlig alle jeg kjenner, men det går nok fint hvis det etter hvert går dårlig også, sier Lund.

- Noen tips før helgen?

- Som kaptein står det mellom Mohamed Salah og Calwert-Levin, så vi får se. I lys av forrige runde er det ikke sikkert at mine kapteinsvalg er noe å trakte etter, sier Lund og ler.

Se oversikt over Kampanje-ligaens ti beste spillere i september måned her:

Plassering Spiller Selskap Poeng
1. Tormod Paulsen   245
2. Anne-Cathrine Lund Walt Disney Company 234
3. Kim Syvaldsen Handelshøyskolen BI 224
4. Andreas Borgen We Are Live 223
5. Sondre Rahm Dagbladet 221
6. Aleks Lee Olsen Pangea Property Partners 214
7. Thomas Frium Wavemaker Norway 209
8. Christian Hunstad Flotvik   208
9. Marius Thauland OMD Norway 206
10. Jørgen Lauré Frilanser 205